Ardo dastaketa

Klubak gazta dastaketa hau bezalako plan gourmet bat proposatzen dizu, zoragarri Iberiar penintsularen iparraldeko gazta eta ardo transkantauriarrei erreparatuko diegu. Sasoiko produktuak eta ekoizle txikien produktuak zerbitzatuko dira. Gazta eta ardoren uztarketa eginez, Kantauri itsasoan barrena ibilbide bat egitea proposatzen dugu.

  • Ekainak 25
  • Edith Clarke aretoa, Abanto Campusa
  • 15:00

Eman izena!

Ez ahaztu gure kanalen bidez informatuta egotea. Gogoan izan, BeParke Klubak egutegi dinamikoa duela, eta jarduera berriak argitaratzen ari dela etengabe.

Egin zaitez bazkide abantailez gozatzeko!

kluba@parke.eus helbidean gaude, edozein zalantza edo iradokizuni erantzuteko.

Xehetasunak

Data

2024ko ekainaren 25a

Ordua

15:00 - 16:30

Kokapena

Campus Abanto
Kategoriak

Antolatzailea

Euskadiko Parke Teknologikoa

Partekatu

Beste ekitaldiak