AGENDA SOZIALA: “QUESEANDO”, Gaztetan espezialistak eta “BREWGAST”en, Garagardoetan Espezialisten, II. edizioa

Honekin batera ematen dizuegu Arabako Teknologia Parkeko eraikin nagusian hurrengo asteotarako aurrez ikusita dagoen agenda sozialaren inguruko informazioa.

Asteartean, maiatzaren 22an, 13:30etik 15:00etara, “QUESEANDO”, gaztetan adituak, taldearen tailerra maridaje-entre-quesos-y-cerveza_editedegingo dugu. Bertan, ardi-gaztak (Urdiña Aran eta Lligat), ahuntz-gaztak (Semi Mas Tano) eta behi-gaztak (Gastatan), eta pintxo hauek dastatzeko aukera eskainiko da:

–         Gilda pintxoa

–         Urdaiazpikoaren ogitarteko txikia piper berdearekin

–         Peperoncini

–         Porrua

–         Postrea: Idiazabal gazta irasagar eta intxaurrekin

PREZIOA: 10 euro (dastatzera sartu aurretik ordaindu behar da).

Bestalde, ostegunean, ekainaren 14an, 13:30etik 15:00etara, lehen edizioan izandako arrakasta handia dela eta, “BREWGAST”en, garagardoetan espezialistak direnen, beste dastatze bat egingo dugu. Oraingoan, izena emateko garaian lehentasuna izango dute aurrekoan tokirik gabe geratu zirenek. % 100 artisauak diren garagardoak dastatuko dira, Naparbier-1, Naparbier-2, Dougalls eta Basqueland Brewing Proyect, hainbat pintxorekin batera:

–         Urdaiazpiko iberikoaren ogitarteko txikia

–         Gilda pintxoa

–         Hegaluzea, mahonesa eta antxoa

–         Tomate lehorra Idiazabal gaztarekin eta oliba beltzarekin

–         Pintxo GOZOA

PREZIOA: 10 euro (dastatzera sartu aurretik ordaindu behar da).

Informazio gehiago izateko eta izen-emateetarako, bidali mezu bat plansocialalava@parke.eus  helbidera honako hauek zehaztuta: izen-abizenak, posta elektronikoa eta zer tailerretan izena eman nahi duzun.

Leku kopurua mugatua da. DAGOENEKO EZ DAGO TOKIRIK.