AGENDA SOZIALA: “QUESEANDO”, Gaztetan espezialistak eta “BREWGAST”en, Garagardoetan Espezialisten, II. edizioa

Araba

Honekin batera ematen dizuegu Arabako Teknologia Parkeko eraikin nagusian hurrengo asteotarako aurrez ikusita dagoen agenda sozialaren inguruko informazioa.

Asteartean, maiatzaren 22an, 13:30etik 15:00etara, “QUESEANDO”, gaztetan adituak, taldearen tailerra maridaje-entre-quesos-y-cerveza_editedegingo dugu. Bertan, ardi-gaztak (Urdiña Aran eta Lligat), ahuntz-gaztak (Semi Mas Tano) eta behi-gaztak (Gastatan), eta pintxo hauek dastatzeko aukera eskainiko da:

–         Gilda pintxoa

–         Urdaiazpikoaren ogitarteko txikia piper berdearekin

–         Peperoncini

–         Porrua

–         Postrea: Idiazabal gazta irasagar eta intxaurrekin

PREZIOA: 10 euro (dastatzera sartu aurretik ordaindu behar da).

Bestalde, ostegunean, ekainaren 14an, 13:30etik 15:00etara, lehen edizioan izandako arrakasta handia dela eta, “BREWGAST”en, garagardoetan espezialistak direnen, beste dastatze bat egingo dugu. Oraingoan, izena emateko garaian lehentasuna izango dute aurrekoan tokirik gabe geratu zirenek. % 100 artisauak diren garagardoak dastatuko dira, Naparbier-1, Naparbier-2, Dougalls eta Basqueland Brewing Proyect, hainbat pintxorekin batera:

–         Urdaiazpiko iberikoaren ogitarteko txikia

–         Gilda pintxoa

–         Hegaluzea, mahonesa eta antxoa

–         Tomate lehorra Idiazabal gaztarekin eta oliba beltzarekin

–         Pintxo GOZOA

PREZIOA: 10 euro (dastatzera sartu aurretik ordaindu behar da).

Informazio gehiago izateko eta izen-emateetarako, bidali mezu bat plansocialalava@parke.eus  helbidera honako hauek zehaztuta: izen-abizenak, posta elektronikoa eta zer tailerretan izena eman nahi duzun.

Leku kopurua mugatua da. DAGOENEKO EZ DAGO TOKIRIK.

 

Partekatu

Beste berri batzuk